Teollisuusliiton nuoret

Nuorisojaosto seuraa, toteuttaa ja koordinoi valtakunnallista nuorisotoimintaa ja oppilaitostiedottamista. Se tekee aloitteita nuorisotoimintaan liittyvissä asioissa. Toiminnan tarkoituksena on kasvattaa nuorista aktiivisia toimijoita, jotka ymmärtävät ammattiliiton ja yhteiskuntavaikuttamisen tärkeyden. Toiminnan keskiössä on yhdessä tekeminen.

Nuorisotoiminta

Teollisuusliiton nuoret jäsenet järjestävät liitossa omaa toimintaa nuorille. Nuorten toiminnassa tutustut oman alasi ihmisiin ja saat mukavaa tekemistä vapaa-ajallasi.

Samalla voit huomaamattasi ajautua ammattiyhdistystoimintaan syvemmälle, jolloin vaikutusmahdollisuutesi oman työpaikkasi ja koko alan työoloihin, palkkaukseen ja muihin työehtoihin kasvavat. Nuoria liiton jäseniä on työpaikoilla luottamushenkilöinä, ammattiosastojen johtokunnissa sekä Teollisuusliiton jaostoissa, liittohallituksessa ja liittovaltuustossa.

Liiton opiskelijajäseneksi voit liittyä, jos opiskelet ammatillisessa oppilaitoksessa tai ammatillisessa kurssikeskuksessa Teollisuusliiton järjestämis- ja sopimusaloilla. Katso tästä sopimusalojen perustutkinnot.

Opiskelijajäsenyys on maksutonta opiskelujen ajan.

 

Nuorisojaostot