Ammattiosasto

Teollisuus 43 -ammattiosasto on perustettu yli 100 vuotta sitten ja osasto on toiminut jäsentensä tukena Hämeenlinnassa. Ammattiosasto pitää huolta jäsentensä eduista sekä järjestää tapahtumia ja vuokraa rantamökkiä.

TEOLLISUUS 43 - ammattiosasto

Ammattiosastoon kuuluu noin 1700 jäsentä, jotka työskentelevät kaikki teknologia, kemian ja tekstiili sektoreilla. Ammattiosasto muutti nimeään vuonna 2020 syksyllä Kanta-Hämeen Teollisuustyöväen ammattiosastoksi.  

Ammattiosaston hallitukseen kuuluu 13 jäsentä ja varajäsentä. Toimikausi on 2 vuotta. 

Ammattiosastossa on neljä jaostoa: Veteraanijaosto, Naisjaosto, Vapaa-ajan jaosto sekä Nuorisojaosto. Jaostot järjestävät kohderyhmittäin koulutuksia ja toimintaa. 


Ammattiosaston tehtävänä on toimia alueellisena edunvalvonta toimijana sekä jäseniään kokoavana toimijana. Ammattiosasto järjestää koulutuksia ja tapahtumia alueellasi. Tapahtumat ja koulutukset löydät Tapahtumakalenterista.


Kokouksia järjestetään kerran kuukaudessa. Keväällä ja syksyllä järjestetään kokoukset, joihin kutsutaan koko jäsenistö. Kokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat (talous, toimintasuunnitelma, henkilövalinnat jne.). Nämä kokouskutsut löydät myös oman työpaikkasi ilmoitustaululta. Osallistu kokouksiin - vaikuta päätöksiin! 

Kokous aikataulut löydät myös Ajankohtaista-sivuilta.