Jäsenyys

Liity jäseneksi! Samalla varmistat, että oikeuksistasi työpaikalla pidetään huolta. Oma ammattiosastosi toimii paikkakunnallasi ja osaston toiminta on aktiivista. Neuvomme työehtoasioissa ja pidämme huolta että oikeutesi työpaikalla toteutuvat.

Liity jäseneksi

Jos olet Teollisuusliiton alalla työssä tai opiskelet alalle, on liitto juuri sinua varten. Teollisuusliitto on enemmän kuin turva työttömyyden varalta. Liitto valvoo etujasi työelämässä muulloinkin, kuin työpaikan menettämisen yhteydessä ja huolehtii, että asiasi sujuvat hyvin.

Teollisuusliitto neuvottelee työehtosopimukset ja palkat ja valvoo jäsentensä etuja työelämässä. Ammattiliiton jäsenenä puolustat omia oikeuksiasi ja vaikutat alasi työehtoihin. Sinulla on oikeus osallistua liiton, ammattiosaston sekä työpaikkasi ammattiyhdistystoimintaan.

Paikallinen ammattiosasto Teollisuus 43 toimii Hämeen alueella ja jäsenyritysten luottamusmiehet huolehtivat oikeuksistasi työpaikalla. Osasto myös järjestää aktiivista toimintaa, koulutuksia ja matkoja. Osaston jäsenenä sinulla on myös käytettävissä Metallinranta, Hauholla sijaitseva rantahuvila. 

Liity siis Teollisuusliittoon ja omaan ammattiosastoosi. Liittyminen tapahtuu liiton sivuilla, jossa valitset oman ammattiosastosi Teollisuus 43:n.

Jäsenmaksun suuruus on 1 %.

 

Liity tästä